• 01

    Machining CNC

    Jasa mesin CNC (3-, 4- & 5-Axis) pikeun bagian presisi tinggi produksi volume handap.

  • 02

    Panggilingan CNC

    Kisaran jasa panggilingan CNC urang tiasa nyayogikeun bagian-bagian anu tepat pikeun proyek anjeun.

  • 03

    CNC Ngabuburit

    Rentang lathes CNC sareng pusat péngkolan kami bakal ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun bagian anu langkung rumit.

  • 04

    LEMBAR FABRIKASI Logam

    Jasa kaasup motong laser, punch, bending, mencét keling sareng las, sareng sajabana

OUR SERVICES

Bagian Mesin Machining

Naha Pilih Kami

  • Langkung tina 10 taun pangalaman

    BXD ti saprak 2010, insinyur kami parantos nyayogikeun jasa mesin CNC langkung ti 10 taun sareng parantos ngawangun pangalaman anu euyeub tina seueur proyek samemehna, urang tiasa ngadamel bagian anu rumit sareng presisi tanpa masalah.

  • Tanggapan gancang, pangiriman tepat waktu

    Rata-rata kami ngutip kutipan dina 24 jam, bagian ngirim dina 7 dinten atanapi kirang, sareng kami gaduh pangiriman waktos sareng tingkat kualitas 99%.

  • Parabot lengkep, solusi sa-stop

    BXD ngagaduhan alat-alat anu lengkep pikeun pembuatan sareng pengujian. Kami bakal nyayogikeun jasa mesin hiji-hiji kanggo anjeun tina bahan baku dugi ka bérés produk.

  • Our factory is ISO9001:2005 certified manufacturer of high quality productsOur factory is ISO9001:2005 certified manufacturer of high quality products

    ISO9001: 2005 Certified

    Pabrik kami nyaéta ISO9001: 2005 produsén anu disahkeun pikeun produk kualitas luhur

  • We follow strict processes for your parts always meet the highest quality standards.We follow strict processes for your parts always meet the highest quality standards.

    Pamastian kualitas

    Kami nuturkeun prosés anu ketat pikeun bagian anjeun salawasna minuhan standar kualitas paling luhur.

  • We ensure the protection of your IPWe ensure the protection of your IP

    Perlindungan IP

    Kami mastikeun panyalindungan IP anjeun

Blog Kami

  • 5 Axis Machining pikeun bagian anu rumit

    Naon mesin CNC 5 Axis sareng naon kaunggulan na? Dina taun-taun ayeuna, mesin sumbu CNC lima sumbu parantos seueur dianggo dina sababaraha bidang. Dina aplikasi praktis, nalika jalma minuhan efisiensi tinggi sareng ngolah kualitas luhur par kompléks bentuk khusus ...

  • Jaminan Kualitas BXD

    Kualitas mangrupikeun jaminan anu kuat pikeun pamekaran perusahaan, jelas, ngolah produksi mangrupikeun konci pikeun kualitas produk, pamariksaan mangrupikeun jaminan pikeun produk. BXD parantos dituturkeun ketat pikeun SOP pikeun prosés produksi. Produk stabil sareng mumpuni kami ...

  • Milarian pabrik mesin CNC di Cina

    Milarian pabrik mesin CNC di Cina BXD mangrupikeun pabrik mesin CNC propésional 11 taun di Shenzhen Cina, kami nawiskeun jasa di Cina salami 11 taun sareng urang ogé ngagaduhan nasabah di Amérika Serikat, Singapura, Malaysia, Inggris dll dina sababaraha rupa-rupa industri. Kami arepkeun...

Saha Urang Gawe sareng

  • ACM
  • Genrui
  • MKS-ESI
  • YH_logo