• 01

    Mesin CNC

    Layanan mesin CNC (3, 4 & 5-Axis) kanggo produksi presisi dhuwur kanthi volume dhuwur.

  • 02

    Penggilingan CNC

    Layanan panggilingan CNC bisa nyedhiyakake bagean presisi kanggo proyek sampeyan.

  • 03

    Nguripake CNC

    Mesin bubut lan pusat pemulihan CNC sing wiyar bakal ngidini sampeyan ngasilake bagian sing wis kompleks.

  • 04

    FABRIKASI METAL LEMBAR

    Layanan kalebu nglereni laser, doyo, mlengkung, paku keling lan las, lsp.

OUR SERVICES

Bagian Mesin CNC

Napa Pilih Kita

  • Liwat 10 taun pengalaman

    BXD wiwit taun 2010, para insinyur wis nyedhiyakake layanan mesin CNC luwih saka 10 taun lan wis nyipta pengalaman kaya pirang-pirang proyek sadurunge, kita bisa ngatasi komponen sing kompleks lan presisi tanpa masalah.

  • Umpan balik cepet, pangiriman tepat waktu

    Rata-rata, kita ngasilake kuotasi sajrone 24 jam, bagean dikirim sajrone 7 dina utawa kurang, lan kita duwe pangiriman tepat waktu 99% lan tingkat kualitas.

  • Peralatan lengkap, solusi one-stop

    BXD duwe peralatan lengkap kanggo manufaktur lan pengujian. Kita bakal nyedhiyakake layanan mesin mandheg kanggo sampeyan wiwit saka bahan baku nganti rampung produk.

Blog Kita

  • 5 Mesin Axis kanggo bagean sing kompleks

    Apa mesin CNC 5 Axis lan apa kaluwihane? Ing taun-taun pungkasan, mesin sumbu CNC lima sumbu wis akeh digunakake ing macem-macem bidang. Ing aplikasi praktis, nalika wong nemokake efisiensi tinggi lan proses berkualitas tinggi par kompleks ...

  • Jaminan Kualitas BXD

    Kualitas minangka jaminan kuwat kanggo pangembangan perusahaan, jelas, proses produksi minangka kunci kualitas produk, inspeksi minangka jaminan kanggo produk. BXD wis ngetutake SOP kanthi ketat kanggo proses produksi. Produk stabil lan berkualitas ...

  • Temokake pabrikan mesin CNC ing China

    Temokake pabrikan mesin CNC ing China BXD minangka pabrik mesin CNC profesional 11 taun ing Shenzhen China, kita nawakake layanan ing China meh 11 taun lan uga duwe sawetara pelanggan ing AS, Singapura, Malaysia, UK lsp. industri. Muga-muga ...

Sing Bisa Digarap

  • ACM
  • Genrui
  • MKS-ESI
  • YH_logo