• 01

  Përpunimi me CNC

  Shërbimet e përpunimit CNC (3-, 4- dhe 5-bosht) për prodhimin e pjesëve me precizion të lartë me vëllim të ulët.

 • 02

  Mulliri me CNC

  Gama jonë e shërbimeve të bluarjes CNC mund të sigurojë pjesë precize për projektin tuaj.

 • 03

  Kthimi CNC

  Gama jonë e gjerë e tornove CNC dhe qendrave të rrotullimit do t'ju lejojë të prodhoni pjesë më komplekse të rrotullimit.

 • 04

  FABRIKIMI I LAMARIVE

  Shërbimet duke përfshirë prerjen me lazer, shpimin, lakimin, presimin e thumbave dhe saldimin, etj.

SHËRBIMET TONA

Pjesë të përpunimit CNC

pse na zgjodhet ne

 • Mbi 10 vite eksperienca

  BXD që nga viti 2010, inxhinierët tanë kanë ofruar shërbime të përpunimit CNC për më shumë se 10 vjet dhe kanë krijuar përvoja të pasura nga shumë projekte të mëparshme, ne mund të trajtojmë pjesë komplekse dhe precize pa problem.

 • Reagime të shpejta, dërgim në kohë

  Mesatarisht, ne kthejmë kuotat brenda 24 orëve, pjesët dërgohen brenda 7 ditësh ose më pak, dhe kemi një shpërndarje në kohë dhe normë cilësie prej 99%.

 • Pajisje të plota, zgjidhje me një ndalesë

  BXD ka pajisje të plota si për prodhim ashtu edhe për testim.Ne do të ofrojmë shërbime të përpunimit me një ndalesë për ju nga lëndët e para deri te produktet përfundimtare.

 • Fabrika jonë është prodhues i certifikuar ISO9001:2005 i produkteve me cilësi të lartëFabrika jonë është prodhues i certifikuar ISO9001:2005 i produkteve me cilësi të lartë

  Çertifikuar ISO9001:2005

  Fabrika jonë është prodhues i certifikuar ISO9001:2005 i produkteve me cilësi të lartë

 • Ne ndjekim procese strikte që pjesët tuaja gjithmonë plotësojnë standardet më të larta të cilësisë.Ne ndjekim procese strikte që pjesët tuaja gjithmonë plotësojnë standardet më të larta të cilësisë.

  Sigurimi i cilësisë

  Ne ndjekim procese strikte që pjesët tuaja gjithmonë plotësojnë standardet më të larta të cilësisë.

 • Ne sigurojmë mbrojtjen e IP-së tuajNe sigurojmë mbrojtjen e IP-së tuaj

  Mbrojtja IP

  Ne sigurojmë mbrojtjen e IP-së tuaj

Blogu ynë

 • Modeli prototip i makinës së përpunimit CNC me pesë boshte

  Modeli prototip i makinës së përpunimit CNC me pesë boshte, modeli prototip i makinës me pesë boshte CNC me pesë boshte është një makinë përpunimi dhe prodhimi, e cila është më e avancuar se makinat CNC me tre boshte dhe CNC me katër boshte, dhe ka shumë më tepër funksione përpunimi.CNC me pesë boshte mund të përpunojë lidhjen, e cila ka avantazhe unike për disa produkte që ...

 • Si të përfitoni nga formimi i plastikës me vëllim të ulët?Çfarë është formimi me injeksion?

  Kur bëhet fjalë për formimin e plastikës, ne fillimisht mendojmë për formimin me injeksion, rreth 80% e produkteve plastike në jetën e përditshme janë derdhje me injeksion.Formimi me injeksion është përdorimi i makinës së derdhjes me injeksion, me përdorimin e kallëpeve të aluminit ose kallëpeve prej çeliku për prodhim, kallëpi përbëhet nga një bërthamë dhe një kavi...

 • Përpunimi preciz CNC për përpunimin e pajisjeve mjekësore!

  Së pari, ju duhet të zgjidhni programin e duhur të përpunimit të pajisjes mjekësore për t'ju ndihmuar të krijoni produkte me cilësi të lartë.Një nga metodat më të sakta në dispozicion është përpunimi me CNC.Në këtë lloj procesi prodhimi, softueri kompjuterik që është programuar do të përcaktojë funksionimin e ...

 • Cilat janë pjesët e aluminit CNC?

  Alumini është një nga materialet e përpunimit më të përdorur për shkak të vetive të tij të shkëlqyera mekanike.Disa nga këto karakteristika përfshijnë butësinë, përballueshmërinë, qëndrueshmërinë dhe aftësinë e tij për t'i rezistuar korrozionit.Pjesët e aluminit CNC të përpunuara me saktësi janë bërë të zakonshme vitet e fundit, veçanërisht...

 • Si i bën përpunimi me CNC pjesë mjekësore?

  Llojet më të zakonshme të makinerive të përdorura në prodhimin e pjesëve mjekësore përfshijnë bluarjen CNC, torno, shpim dhe bluarje të kompjuterizuar.Pjesët mjekësore të përpunuara në CNC përgjithësisht ndahen në procese sipas parimit të përqendrimit të procesit.Metodat e ndarjes janë një...

Me kë punojmë

 • ACM
 • Genrui
 • MKS-ESI
 • Logoja YH