Fabrikasi logam lambar

Lambaran Metal Fabrikasi Services

Jasa fabrikasi lembaran logam BXD nyayogikeun solusi anu gancang sareng murah pikeun bagian-bagian anu kedah dilakukeun tina file CAD 3D atanapi gambar rékayasa.Kami bakal nyayogikeun anjeun solusi hiji-eureun pikeun bagian sareng rakitan logam lambar.

BXD nawarkeun rupa-rupa bahan lambar logam, kaasup aluminium, tambaga, waja, jeung stainless steel, kitu ogé jasa assembly kawas masang PEM inserts, las, sarta jasa pagawean.

Fabrikasi Sheet Metal mangrupikeun prototipe sareng metode produksi anu berharga pikeun ngadamel bagian fungsional anu kuat sapertos panél, kurung, sareng kandang.Kami nawiskeun harga lambar logam anu kompetitif pikeun prototipe volume rendah sareng tabungan biaya pikeun produksi produksi volume tinggi.

motong laser

Ngalipet

Ngariweuhkeun

Naon fabrikasi lambaran logam?

Fabrikasi lambaran logam nyaéta prosés kerja tiis anu ngarobah lambaran logam (biasana kirang ti 6 mm) kana bentuk bagian anu béda.Prosésna ngawengku shearing, punching / motong / laminating, tilepan, las, riveting, splicing, ngabentuk jsb Fitur utama nyaeta ketebalan sarua tina bagian anu sarua.

Fabrikasi lambaran logam bisa dipaké pikeun nyieun boh prototipe fungsional atawa bagian pamakéan tungtung, tapi tungtung-pamakéan bagian lambar logam umumna merlukeun prosés pagawean saméméh maranéhna siap pikeun pasar.

Parabot anu biasa dianggo

mesin punching CNC (NCT)

Mesin motong laser

Mesin bending

Mesin hidrolik

Mesek riveter

Mesin las

Sprosés fabrikasi logam heet

-Laser motong: ketebalan lambar: 0.2-6mm (gumantung kana bahan)

- Tekanan minyak

- Mencét keling

-Bending: ketebalan lambar: 0.2-6mm (gumantung kana bahan)

-Las

- Beungeut pagawean

Bahan sadia pikeun lambaran logam

Di handap ieu daptar logam standar kami sadia pikeun fabrikasi lambar logam.Upami anjeun peryogi bahan khusus mangga ngahubungiinpo@bxdmachining.com

 

Aluminium: 5052(H32)

stainless steel: 304 (1/2 H, 3/4H), 316L

baja hampang: SPCC, SECC, SGCC

Tambaga: C11000

Toleransi pikeun fabrikasi lambar logam

Di handap ieu nyimpulkeun kasabaran standar bagian anu diproduksi ku BXD:

Fitur motong: ± 0.2mm

diaméterna bore: ± 0.1mm

Ngabengkokkeun tepi: ± 0.3mm

Sudut ngalipet: ± 1,0 °

Sadia finish permukaan pikeun lambar logam

Selesai permukaan diterapkeun saatos machining sareng tiasa ngarobih penampilan, kasarna permukaan, karasa sareng résistansi kimia tina bagian anu dihasilkeun.

-NIKEL ELEKTRO

-masing-masing JEUNG JEUNG KROMAT

- ANODIZE jelas

- ANODIZE HIDEUNG

-Emas teuas leuwih nikel

Produk kami: