FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Q1: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?

Kami pabrik kalayan mesin kami nyalira jeung insinyur ngalaman di Shenzhen.

P2: Sakumaha gancang kuring kéngingkeun cutatan ti anjeun?

Kami bakal nawiskeun anjeun teh cutatan dina 24 jam upami kéngingkeun inpormasi lengkep (matéri, dimensi, toléransi, perlakuan permukaan sareng sarat téknis sanés sareng sajabana) salami dinten damel.

Q3: Naon anu anjeun peryogikeun pikeun nawiskeun cutatan?

Punten nyanggakeun Gambar 2D kalayan diménsi rujukan dina format PDF jeung File CAD 3D di DWG, LENGKAH, STL atawa IGES formatna

P4: Naon anu kedah urang lakukeun upami urang henteu gaduh gambar?

Punten kirimkeun conto anjeun kalayan sarat ka urang, urang bakal nyayogikeun anjeun pangsaéna solusi sasuai. File CAD atanapi 3D bakal dilakukeunsakali nampi pesen anjeun.

Q5: Naha gambar kuring bakal aman saatos dikirim ka anjeun?

Leres, kami bakal tetep rahasia sareng teu ngaleupaskeun ka pihak katilu tanpa idin anjeun.

Q6: Naon bahan anu ngagaduhan BXD?

BXD nawiskeun seueur pilihan bahan tina prototyping dugi ka produksi pinuh. Kami damel sareng logam kalebet aluminium, tambaga, magnésium, waja, titanium, kuningan sareng sajabana sareng plastik sapertos ABS, ABS + PC, PC, PP, PEEK, POM, Acrylic (PMMA), Teflon, PS sareng sajabina.

Q7: Naha kuring tiasa nganggo bahan kuring nyalira pikeun produksi?

Leres, bahan anu disayogikeun pelanggan téh ditampi siga salami éta cocog sareng kamampuan mesin urang.

Q8: Kumaha kuring terang status produksi tanpa ngadatangan perusahaan anjeun?

Kami bakal nawiskeun jadwal produksi anu jéntré sareng laporan mingguan sareng gambar atanapi pidéo supaya anjeun terang kamajuan produksi.

Q9: Naon waktos pamimpinna?

Éta gumantung kana barang anu khusus jeung kuantitas mesen.

Biasana Sampel: 3-7 dinten damel. Produksi masal: 15-30 dinten damel.

Q10: Naha kuring tiasa kéngingkeun sababaraha conto sateuacan produksi masal?

Leres pisan. Ieus numutkeun sarat anjeun.

Q11: Naon jinis istilah pembayaran anu anjeun tampi?

T / T, MayarPal, Persatuan urang Barat.

Q12: Naon metode pengiriman barang?

Urang tiasa kapal produkna ku hawa, ku express (DHL, UPS, FEDEX, TNT jsb.) atanapi ku laut.

Teu mendakan jawaban anu anjeun milari? Kirimkeun kami email di info@bxdmachining.com pikeun waleran.

Hoyong damel sareng urang?