Shërbimet e përpunimit CNC

Shërbimet e përpunimit CNC precize |BXD

BXD ofron një sërë shërbimesh përpunimi me precizion CNC, duke përfshirë bluarjen, tornimin, EDM (përpunimin e shkarkimit elektrik) dhe EDM me tela, bluarjen e sipërfaqes, gdhendjen me lazer dhe shumë më tepër.Me qendrat tona precize të përpunimit CNC me 3, 4 dhe 5 boshte, të kombinuara me aftësi të tjera të avancuara dhe ekipin tonë me përvojë, ne mund të ofrojmë prototipe dhe pjesë të makinave me vëllim të vogël në kohë të shkurtër dhe cilësi të lartë, në mënyrë që ekipi juaj të fokusohet në sjelljen produkti juaj në treg.

CNC mund të përpunojë një gamë të gjerë materialesh për të përmbushur nevojat tuaja (qeramike, plastikë, dru, metal, kompozit, shkumë dhe qelq) dhe mund të përdoret në një gamë të gjerë industrish.Ne ofrojmë gjithashtu shumë shërbime të përpunimit të dytë dhe përfundimit të sipërfaqeve, të tilla si lyerje, printim mëndafshi, furçë, lyerje, lustrim, pastrim me rërë, anodizim etj.Në BXD, procesi ynë i përpunimit CNC zbatohet gjerësisht në zhvillimin e produkteve të reja, përpunimin e shpejtë të mjeteve, prototipimin e produktit dhe prodhimin e produktit përfundimtar.

Nëse keni nevojë për një kompani përpunimi me saktësi për pjesët e përpunimit CNC të plastikës dhe metalit, BXD është vendi më i mirë për të shkuar.

Prodhuesi i përpunimit CNC - BXD

Çfarë është përpunimi CNC?

Termi CNC i referohet gjerësisht teknologjisë së "kontrollit numerik kompjuterik" që përdoret në procesin e prodhimit zbritës.Përpunimi me CNC është një teknologji prodhimi që përfshin përdorimin e kontrolleve me ndihmën e kompjuterit dhe mjeteve të makinerisë për të hequr shtresat/pjesët e një materiali/pjesëjeje të përpunuar derisa të bëhet një pjesë e dëshiruar me porosi dhe përfundimtare nga pjesa e punës.

Përpunimi me CNC - Frezim (3-, 4- dhe 5-boshte)

Torno CNC- Makinë tornuese

Teli EDM

Shënimi me lazer

Mbarimi i sipërfaqes

Procesi i trajtimit të sipërfaqes përfshin anodizimin e pastër, anodizimin e zi, pasivimin, konvertimin e kromatit të pastër, anodizimin e pastër, lyerjen me rrymë, shpërthimin me rërë me shpejtësi të lartë, lustrimin e lartë, gërryerjen, tërheqjen e lëmuar, sipërfaqësore, etj.

 

Llojet e përfundimit të sipërfaqes përfshijnë: flori rozë, ngjyrë armësh, krom, nikel, etj.

Testet tona të performancës së trajtimit të sipërfaqes mund të përmbushin ose tejkalojnë standardet e industrisë.

përfundimi i sipërfaqes

Nga prototipi tek prodhimi, shpërndarja globale

Pjesë të përpunuara me porosi CNC të bëra me BXD Ne ndihmojmë inxhinierët mekanikë të krijojnë pjesë të përpunuara me porosi për aplikim në industri dhe sektorë të shumtë: hapësirë ​​ajrore, automobilistikë, mbrojtje, elektronikë, startup harduerësh, automatizim industrial, makineri, prodhim, pajisje mjekësore, naftë dhe gaz dhe robotikë .

Pajisjet e përpunimit:

Qendra e përpunimit CNC, torno CNC, frezë CNC, makinë tornuese CNC, mulli preciz, EDM, EDM teli, makinë shpimi, makineri përgjimi, makineri ribatinash, makineri për shënjimin me lazer, makinë pastrimi me ultratinguj, 3D CMM etj.

 

Industritë e përpunimit CNC

Operacionet e tornimit dhe bluarjes me CNC janë të një rëndësie të madhe në shumë industri dhe sektorë ekonomikë.Disa nga industritë ku përpunimi CNC përdoret gjerësisht janë renditur më poshtë:

Cilat materiale janë në dispozicion për përpunimin CNC? 

Plastike:ABS, PC, ABS+PC, PP, PS, POM, PMMA (akrilik), PAGF30, PCGF30, Teflon, DHPE, HDPE, PPS, PEEK etj.

Metal:Alumini, Çelik, Inox (17-4, Inconel 625 & 718), Magnez, Titan, Zink, Tunxh, Bronz, Bakër etj.

Këto janë materialet më të zakonshme për prototipin CNC dhe pjesët e prodhimit.Nëse materiali i dëshiruar nuk është renditur më lart, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë.

 

EDM / EDM me tel dhe bluarje sipërfaqësore

-Përpunimi i shkarkimit elektrik (EDM) është një proces prodhimi thelbësor që përdoret kryesisht në çeliqet e veglave për derdhje plastike me injeksion ose derdhje me presion.EDM përdor një elektrodë përçuese grafit ose bakri të zhytur në një banjë dielektrike me ujë ose vaj.Kur një rrymë e tensionit të lartë aplikohet në elektrodë, ajo shkëlqen kundër murit të veglës, duke u gërvishtur në sipërfaqe për të prodhuar vrima të thella, brinjë, prerje dhe tekstura sipërfaqësore që janë të vështira për t'u përpunuar në mënyrë konvencionale.Kur bëhet siç duhet, EDM mund të prodhojë përfundime të shkëlqyera sipërfaqësore me toleranca të ngushta, duke eliminuar praktikisht nevojën për lustrim dytësor.

- Bluarja sipërfaqësore është një proces i automatizuar përpunimi që përdoret për të bërë sipërfaqe jashtëzakonisht të sheshta dhe të lëmuara.Në këtë metodë, pjesa e punës mbahet në një fiksues dhe më pas reciprocohet përgjatë faqes së një rrote bluarjeje precize.

 

Tolerancat e përpunimit CNC

Ne jemi në gjendje të ofrojmë pjesë të përpunuara CNC me tolerancë qëndrimi me çmimin më ekonomik dhe pjesë të përpunuara me precizion super për produktet e nivelit të lartë.Kur punoni me BXD, ne garantojmë që të gjitha pjesët do të bëhen në përputhje me specifikimet tuaja.

TolerancaSstandarde

Leva e tolerancës

Gama e përgjithshme e dimensioneve

Specifikimet <<3, >0,5 <<6, >3 <<30, >6 <<120, >30 <<400, >120 <<1000, >400 <<2000,>1000
F ±0,05 ±0,05 ±0.1 ±0,15 ±0.2 ±0.3 ±0,5
M ±0.1 ±0.1 ±0.2 ±0.3 ±0,5 ±0.8 ±1.2
C ±0.2 ±0.3 ±0,5 ±0.8 ±1.2 ±2 ±3
V - ±0,5 ±1 ±1,5 ±2,5 ±4 ±6

LLOJET E SKEDAVE 3D CAD

Ju lutemi eksportoni skedarët tuaj 3D CAD në formatin STEP, IGS ose PARASOLID.

Formati 3D:STEP (.step, .stp), Solidworks (.sldprt), Pro/E (.prt), Inventor (.ipt), CATIA (.CATPpart), ACIS (.x_t)

 

VIZATIMET 2D

Ne rekomandojmë shumë dërgimin e vizatimeve inxhinierike PDF të veçanta për secilën pjesë.

Nganjëherë mund të pranohen pamjet me shënime të ekranit.

Ju lutemi tregoni çdo vrimë të filetuar, dimensionet kritike dhe tolerancat.

Ju lutemi komunikoni kërkesat për materialin dhe përfundimin (nëse është e aplikueshme).

Formati 2D:dwg, dxf, pdf ose zip skedarët që na dërgoni

Pse të zgjidhni BXDpër Shërbimet e përpunimit CNC?

Me mbi 10 vjet përvojë në CNC dhe shërbimet e përpunimit të përgjithshëm, BXD është një nga prodhuesit më të mirë të shërbimeve të përpunimit CNC në Kinë.Ja arsyeja:

 

1. Kthimi i shpejtë

Mesatarisht, ne kthejmë kuotat brenda 24 orëve, pjesët dërgohen brenda 7 ditëve ose më pak, dhe kemi një shpërndarje në kohë dhe normë cilësie prej 99%.

2. Përvojat

Inxhinierët tanë kanë ofruar shërbime të përpunimit CNC për më shumë se 10 vjet dhe kanë krijuar përvoja të pasura nga shumë projekte të mëparshme, ne mund të trajtojmë pjesë komplekse dhe precize pa problem.

3.I plotësuarPajisjetme zinxhir të qëndrueshëm furnizimi

BXD ka pajisje të gjera të brendshme si për prodhim ashtu edhe për testim.Ne do të ofrojmë zinxhir të qëndrueshëm furnizimi për shërbimet e përpunimit me një ndalesë për ju nga lëndët e para deri te produktet përfundimtare.

Dëshironi një kuotë?Na kontaktoni tani.

Kërkoni një ofertë falas sot dhe ne do ta shqyrtojmë personalisht projektin tuaj brenda 24 orëve.