Galeria e Produkteve

Galeria e pjesëve të prodhuara

Shihni galerinë tonë për shembuj të prodhimit tonë me cilësi të lartë dhe për të marrë frymëzim për pjesët tuaja.Me një gamë të gjerë materialesh dhe përfundimesh të disponueshme, kontaktoni BXD për të filluar projektin tuaj.

Proceset tona përfshijnë përpunimin CNC, bluarjen me CNC, kthesën me CNC, fabrikimin e fletëve dhe shumë të tjera.

BXD është partneri juaj i prodhimit si për prodhimin me volum të ulët ashtu edhe për prodhimin masiv.

4
5
24-2
23-1
8-3
41
20
16
19
14-2
16-1
16-3
17-2
26-2
26-3
12-2
13-1
9-1
G 8
G 14
20-2
21-1
6-1
5-1
25-2
51-1
51-2
52-1
52-2
G 10
G 11
G 15
G 16
47-3
36-1
55-3
40-2
56-2
43-3
G 12
G 9
3-3
19-2
19-3
2
54
54-2
55-1
49-2
49-3
50-1
53-2
65-3
66-1
67-2
68-3
33-3
35-1
35-3
46-1
G 5
G 6
G 13
1-3
2-3
34-3
10-2
9-2
32-1
59-1
60-3
G 1
G 18
G 19
radiator
2.0
POM
11-1
18-4
27-1
29-3
Komponenti i përpunuar me CNC
Pjesë Alumini
Fletë alumini
Pjesë alumini me porosi
61-2
G 2
G 3
POM CNC pjesë
POM CNC pjesë e përpunimit
45-2
47-1
48-1
31-3
Përpunimi i radiatorit CNC
pjesë përpunimi cnc të aluminit
pjesë alumini
pjesë të përpunuara me porosi
Produkte plastike të Kinës
Pjesë Alumini
Alumini i përpunuar me CNC
Pjesë të përpunuara me CNC
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni