Fabrikim llamarine

Shërbimet e fabrikimit të llamarinës

Shërbimet e fabrikimit të fletëve metalike të BXD ofrojnë një zgjidhje të shpejtë dhe me kosto efektive për çdo pjesë që duhet të bëhet nga skedarë CAD 3D ose vizatime inxhinierike.Ne do t'ju ofrojmë zgjidhje me një ndalesë për pjesët dhe montimet e llamarinës.

BXD ofron një sërë materialesh llamarine, duke përfshirë aluminin, bakrin, çelikun dhe çelik inox, si dhe shërbime montimi si instalimi i futjeve PEM, saldimi dhe shërbimet e përfundimit.

Fabrikimi i fletëve është një metodë e vlefshme prototipizim dhe prodhimi për të bërë pjesë funksionale të fuqishme si panele, kllapa dhe mbyllje.Ne ofrojmë çmime konkurruese llamarine për prototipe me volum të ulët dhe kursime në kosto për prodhime me volum të lartë.

Prerje me laser

Përkulje

Ringjitëse

Çfarë është prodhimi i llamarinës?

Fabrikimi i llamarinës është një proces pune i ftohtë që kthen llamarinën (zakonisht më pak se 6 mm) në forma të ndryshme pjesësh.Procesi përfshin prerjen, shpimin/prerjen/petëzimin, palosjen, saldimin, ribatinimin, bashkimin, formimin etj. Karakteristika kryesore është e njëjta trashësi e së njëjtës pjesë.

Fabrikimi i llamarinës mund të përdoret për të krijuar ose prototipe funksionale ose pjesë të përdorimit përfundimtar, por pjesët e llamarinës së përdorimit përfundimtar në përgjithësi kërkojnë një proces përfundimi përpara se të jenë gati për treg.

Pajisjet e përdorura zakonisht

Makinë shpuese CNC (NCT)

Makinë për prerje me lazer

Makinë lakimi

Makinat hidraulike

Shtrydh riveter

Makinë saldimi

Sproceset e prodhimit të llamarinës

-Prerja me laser: trashësia e fletës: 0.2-6mm (në varësi të materialit)

- Presioni i vajit

- Shtypja e ribatinës

-Përkulja: trashësia e fletës: 0.2-6mm (në varësi të materialit)

- Saldimi

- Mbarimi i sipërfaqes

Materialet e disponueshme për fletë metalike

Më poshtë është një listë e metaleve tona standarde të disponueshme për fabrikimin e llamarinës.Nëse keni nevojë për një material të personalizuar, ju lutemi kontaktoniinformacion@bxdmachining.com

 

Alumini: 5052 (H32)

Çelik inox: 304 (1/2 H, 3/4H) , 316L

Çeliku i butë: SPCC, SECC, SGCC

Bakri: C11000

Tolerancat për fabrikimin e llamarinës

Më poshtë përmbledh tolerancat standarde të pjesëve të prodhuara nga BXD:

Karakteristika e prerjes: ±0.2 mm

Diametri i shpimit: ±0.1 mm

Përkulja në buzë: ±0.3mm

Këndi i përkuljes: ± 1,0°

Mbarimet e disponueshme të sipërfaqeve për fletë metalike

Përfundimet sipërfaqësore aplikohen pas përpunimit dhe mund të ndryshojnë pamjen, ashpërsinë e sipërfaqes, fortësinë dhe rezistencën kimike të pjesëve të prodhuara.

-NIKELI PA ELEKTROLE

-ÇDO DHE KROMAT E PASTER

-ANODIZIM I PASTER

-ANODIZI I ZI

-ARË I FORTË MBI NIKELIN

Produktet tona: