Mesin Pertambangan Bitcoin Box Stainless Steel 303

Pedaran pondok:


  • Produk: Baja stainless steel 303 Lambaran Logam Mesin Pertambangan Bitcoin
  • Bahan: Plat stainless steel warna 303 warna
  • Prosés: Motong laser, bending, riveting
  • Pagawean permukaan: Séng warna dilapis sareng bubuk hideung
  • Industri: Industri keuangan Blockchain
  • Jumlah: 1-1000 pcs
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ngeunaan produk

    Ieu kotak komputer pikeun mesin pertambangan Bitcoin, komputer ieu biasa kéngingkeun Bitcoin. Jinis komputer ieu umumna ngagaduhan chip pertambangan profesional, sareng biasana dianggo ku masang sajumlah ageung kartu grafik, anu nyéépkeun seueur kakuatan. Komputer ngaunduh perangkat lunak tambang teras ngalirkeun algoritma anu khusus. Saatos komunikasi sareng server jauh, bitcoin anu saluyu tiasa didapet. Ieu salah sahiji cara pikeun kéngingkeun bitcoin.

    Adat PEI Clamper CNC Plastik Bagian pikeun Electromekanis Ekiriman

    Bahan Plat stainless steel warna 303 warna
    Perlakuan permukaan Séng warna dilapis sareng bubuk hideung
    Ngolah produksi Motong laser, bending, riveting
    Industri Industri keuangan Blockchain
    Kasabaran +/- 0.01mm
    Format gambar jpg / pdf / dxf / dwg / step / stp / igs / x_t / prt jsb.
    Pamastian kualitas - Pamariksaan bahan baku: Pariksa bahan baku sateuacan nampi sareng nyimpen.
    - In-line inspeksi: teknisi ngalakukeun pamariksaan diri pikeun unggal bagian sareng cék titik QC salami produksi.
    - Pamariksaan Akhir: QC 100% mariksa produk anu tos réngsé sateuacan dikirim.
    MOQ 1 pcs
    Waktos lead sampel Produk umum 1-10 dinten saatos nampi gambar sareng pamayaran
    Pangiriman & Pangiriman Ku Express atanapi Ku hawa numutkeun sarat konsumén

    Poto detail ieu Bitcoin Mining Machine Bsapi:

    Bitcoin computer box
    Bitcoin Mining Machine Box
    oil pressing
    SUS303 sheet metal box

    Prosés fabrikasi logam lambaran:

    Motong laser: kandel lambar: 0.2-6mm (gumantung kana matéri)

    Tekanan minyak

    Pencét keling

    Bending: kandel lambaran: 0.2-6mm (gumantung kana matéri)

    Weldingl Surface pagawean

    Poto detail ieu Bitcoin Mining Machine Bsapi:

    Pencét minyak:

    oil pressing

    Ngalipet:

    bending

    Motong laser:

    laser cutting

    Bahan Sadia pikeun Pabrik Logam Lambaran

    Baja: S235, S355

    Beusi sténless: SS304 (L), SS316 (L)

    Aluminium: Al5052, Al5083, Al6061, Al6082  Upami anjeun meryogikeun matéri anu teu didaptarkeun, kontak sareng tim ahli kami pikeun ngabahas sarat anjeun. Punten kontak info@bxdmachining.com

    Pilih BXD sareng urang bakal berhasil nganteurkeun proyek lambar anjeun dina waktos, kana spésifikasi sareng tanpa aya komplikasi. Jasa pabrikasi logam lambar BXD mangrupikeun toko anjeun pikeun ngadamel prototipe logam, majelis khusus, bagian-bagian lambar lambar low-volume dina sababaraha jam.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami