Kothak Mesin Mining Bitcoin Steel Baja 303

Katrangan singkat:


  • Produk: Kothak Mesin Mining Bitcoin 303 Lembar Logam Bitcoin
  • Bahan: Plat seng warna 303 warna stainless steel
  • Pangolahan: Nglereni laser, mlengkung, paku keling
  • Rampung permukaan: Seng warna dilapisi lan bubuk ireng
  • Industri: Industri keuangan blokchain
  • Jumlah: 1-1000 pcs
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Babagan produk

    Iki kothak komputer kanggo mesin pertambangan Bitcoin, komputer iki digunakake kanggo entuk Bitcoin. Jinis komputer umume duwe chip penambangan profesional, lan biasane bisa digunakake kanthi nginstal nomer akeh kertu grafis, sing nggunakake akeh tenaga. Komputer ndownload software pertambangan banjur mbukak algoritma tartamtu. Sawise komunikasi karo server jarak jauh, bitcoin sing cocog bisa dipikolehi. Iki minangka salah sawijining cara kanggo entuk bitcoin.

    Adat Clamper PEI CNC Plastik Bagéan kanggo Electromekanik Epangiriman barang

    Materi Plat seng warna 303 warna stainless steel
    Perawatan lumahing Seng warna dilapisi lan bubuk ireng
    Pangolahan produksi Nglereni laser, mlengkung, paku keling
    Industri Industri keuangan blokchain
    Toleransi +/- 0,01mm
    Format gambar jpg / pdf / dxf / dwg / step / stp / igs / x_t / prt lsp.
    Jaminan kualitas - Pemeriksaan bahan baku: Priksa bahan mentah sadurunge nampa lan nyimpen.
    - In-line inspeksi: teknisi mriksa dhewe kanggo saben bagean lan mriksa titik QC sajrone produksi.
    - Pemeriksaan pungkasan: QC 100% mriksa produk sing wis rampung sadurunge dikirim.
    MOQ 1 pcs
    Sample timah wektu Produk umum 1-10 dina sawise nampa gambar lan mbayar
    Pengiriman & Pengiriman Kanthi Express utawa Liwat udhara miturut kebutuhan pelanggan

    Foto rinci babagan iki Bitcoin Mining Machine Bsapi:

    Bitcoin computer box
    Bitcoin Mining Machine Box
    oil pressing
    SUS303 sheet metal box

    Proses pabrikan logam sheet:

    Nglereni laser: kekandelan sheet: 0,2-6mm (gumantung saka bahan)

    Tekanan minyak

    Keling pencet

    Bending: sheet sheet: 0.2-6mm (gumantung saka bahan)

    Weldingl Lumahing pungkasan

    Foto rinci babagan iki Bitcoin Mining Machine Bsapi:

    Pencet minyak:

    oil pressing

    Bending:

    bending

    Nglereni laser:

    laser cutting

    Bahan sing kasedhiya kanggo Pabrik Logam Sheet

    Waja: S235, S355

    Baja tahan karat: SS304 (L), SS316 (L)

    Aluminium: Al5052, Al5083, Al6061, Al6082  Yen sampeyan butuh materi sing ora ana ing dhaptar, hubungi tim ahli kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan. Hubungi info@bxdmachining.com

    Pilih BXD lan kita bakal sukses ngirim proyek sheet metal sampeyan tepat waktu, kanggo spesifikasi lan tanpa komplikasi. Layanan pabrikan logam sheet BXD minangka toko mandeg kanggo nggawe prototipe logam, majelis khusus, bagean logam lembaran volume sithik lan volume dhuwur sajrone pirang-pirang jam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita