Галерија на производи

Галерија на произведени делови

Погледнете ја нашата галерија за примери за нашето висококвалитетно производство и за да добиете инспирација за вашите делови.Со широк спектар на материјали и завршни материјали достапни, контактирајте со BXD за да го започнете вашиот проект.

Нашите процеси вклучуваат CNC обработка, CNC глодање, CNC вртење, изработка на лим и многу повеќе.

BXD е вашиот производствен партнер и за мал обем и за масовно производство.

4
5
24-2
23-1
8-3
41
20
16
19
14-2
16-1
16-3
17-2
26-2
26-3
12-2
13-1
9-1
Г 8
Г 14
20-2
21-1
6-1
5-1
25-2
51-1
51-2
52-1
52-2
Г 10
Г 11
Г 15
Г 16
47-3
36-1
55-3
40-2
56-2
43-3
Г 12
Г 9
3-3
19-2
19-3
2
54
54-2
55-1
49-2
49-3
50-1
53-2
65-3
66-1
67-2
68-3
33-3
35-1
35-3
46-1
Г 5
Г 6
Г 13
1-3
2-3
34-3
10-2
9-2
32-1
59-1
60-3
Г 1
Г 18
Г 19
радијатор
2.0
ПОМ
11-1
18-4
27-1
29-3
ЦПУ обработена компонента
Алуминиумски делови
Алуминиумски лим
Прилагодени алуминиумски делови
61-2
Г 2
Г 3
POM CNC делови
POM CNC машински дел
45-2
47-1
48-1
31-3
Машинска CNC на радијатор
cnc обработка делови од алуминиум
алуминиумски делови
прилагодени обработени делови
Кина пластични производи
Алуминиумски делови
CNC обработен алуминиум
делови обработени со ЦПУ
Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја