Princíp a výhody CNC obrábania hliníkovej zliatiny

Spracovanie hliníkovej zliatiny cnc, tiež známe ako počítačové spracovanie gongu alebo spracovanie CNC obrábacích strojov, spracováva hlavne hliníkové diely a hliníkové škrupiny.V dôsledku nárastu mobilných telefónov, počítačov, energetických bánk a autosúčiastok v posledných rokoch existuje dopyt po vyššej presnosti spracovania hliníkových dielov, ale na druhej strane kvalita technológie cnc spracovania hliníkových zliatin vyskočila. veľkosériová, vysoko presná výroba hliníkových zliatin.Povedzme si podrobne o výhodách CNC spracovania hliníkovej zliatiny.

10-3-300 x 300 Čo robí cnc obrábanie Niekoľko bodov na zlepšenie kvality CNC obrábania obrobkov

Po prvé, princíp spracovania hliníkovej zliatiny CNC:

Princípom CNC obrábania hliníkovej zliatiny je použitie automatického riadiaceho systému na inštaláciu digitálnych príkazov toku programu na ovládanie automatického spustenia a zastavenia, reverzácie a zmeny rýchlosti ložísk CNC obrábacích strojov.CNC čepeľ je možné zvoliť a množstvo rezania noža a trajektóriu chôdze je možné zmeniť podľa CNC čepele, aby sa dokončilo celoživotné spracovanie.Rôzne pomocné akcie.

Výhody CNC spracovania hliníkovej zliatiny:

① CNC obrábanie hliníkových zliatin môže znížiť celkový počet nástrojov vo veľkých množstvách a vyrábať diely s komplexnými štýlmi spracovania, stačí zmeniť postup spracovania.

② CNC obrábanie hliníkových zliatin je relatívne stabilné a nespôsobí odchýlky v umelom spracovaní, čo vedie k rôznym hliníkovým zliatinám a dokonca aj chybným výrobkom.

③ CNC spracovanie hliníkovej zliatiny môže produkovať zložité hliníkové diely a dokonca aj výrobné a spracovateľské diely.Môže tiež produkovať rôzne odrody s vysokou efektívnosťou výroby, šetriť náklady na pracovnú silu a súčasne môže dosiahnuť rôzne druhy hromadnej výroby.


Čas odoslania: 18. máj 2022