Hva er forholdsreglene ved kjøp og bruk av aluminium

1. Når du velger, se på fra fabrikk dato og spesifikasjoner for aluminium, samt produktnavn og tilsvarende produksjonslisensnummer.Og se på overflatefargen på aluminiumet for å se om glansen er bedre.Og om det er åpenbare feil på overflaten, hvis det er, er det best å erstatte det relativt komplette aluminiumsmaterialet for kjøp.Dessuten bør tykkelsen på aluminiumsmaterialet ikke være mindre enn 1 mm, filmtykkelsen bør ikke være mindre enn 10um, og tykkelsen på belegget bør ikke være større enn 40~120um.

图片2
2. Når du velger aluminiumsmaterialer, er det best å velge produkter med bedre korrosjonsytelse.På denne måten, når du bruker den, er ytelsen også sterkere.Og overflaten på aluminiumsmaterialet kan ikke rengjøres med harde gjenstander ved rengjøring.Dette vil skade overflaten på aluminiumsmaterialet, som kan tørkes av med vann og såpe.

6 måter å optimalisere utformingen av CNC-maskinerte deler
3. Etter ekstrudering av aluminium vil det være noen defekter.Dette fenomenet oppstår hvis ekstruderingsprosessen ikke er spesielt moden.Og tykkelsen på oksidfilmen er i utgangspunktet veldig tynn

Forklar sikkerhetsreglene og driftspunktene for CNC fireakset maskinering
4. Omtrent 10um.Og ved prøvetaking, sørg for å sjekke overflaten på aluminiumet, om det er utvinningstillatelse og
sertifikat


Innleggstid: 31. mai 2022