E faʻafefea ona fai togafitiga faʻafefe vaipuna vai?

O le laasaga muamua o le degrease ma descale le puna uamea stainless.E tolu auala e faʻaaogaina ai:
1. Faatofu le puna uamea uameai totonu o se atigipusa palasitika ma le uʻamea faʻamama uʻamea A faʻafefeteina i le vai (o le faʻafefeteina o le vailaʻau faʻamamaina A ma le vai e tusa ma le 1: 1 poʻo le 1: 2), ma o le taimi o le a leai se suauʻu ma fua i luga o le puna. .O le lanu masani o le uʻamea e talafeagai, ma o le taimi faʻafefe e le tatau ona umi.Aveese i fafo ma fufulu i le vai.I lenei auala, o le pito i luga o le puna uʻamea uʻamea e iai sona aafiaga matte.​
2. O le fua faatatau o le faʻamamaina o le vai mama i totonu o masini ultrasonic e tusa ma le 1:30.O le taimi e talafeagai mo le tautotogo e leai ni paʻu suauu ma paʻu oxide e toe faʻafoʻi ai le lanu muamua o le uʻamea.Aveese i fafo ma fufulu i le vai mama, ina ia mafai ona matte le pito i luga ole vaipuna uamea.Aafiaga.

O auala e lua o loʻo i luga e mafai ona faʻaoga i puna ma le maualuga maualuga.

puna uamea uamea
'
3. Tu'u le mea fa'amamā A i totonu o se masini fa'alilolilo vibration ma abrasives mata'utia ma puna po'o se pa'u hexagonal (o le fua aupito sili le voluma o puna ma abrasives abrasives o le 1:3, ma le aofaiga o le faamamaina o le 1%–2% o le mamafa o vaipuna) ) A uma ona oloina ma faʻalelei, fufulu i le vai mama, ua leai ni maosiosia i luga o le vaipuna, ma faʻaleleia le lamolemole o le vaipuna.Ae ui i lea, o lenei metotia e le tatau ona faʻaaogaina mo puna e maualuga le saʻo ma faigofie faʻafefe.
'
O le laasaga lona lua o le polesi o lepuna uamea uamea:
Tu'u le fa'amalama B i totonu o se masini fa'amalo po'o le pa'u fa'aono fa'ama'i ma'a (o le fua o le voluma o le tautotogo i le abrasive lelei o le 1:3, ma o le aofa'i o le fa'amalama B e tusa ma le 1%-2% o le mamafa o le tautotogo, o le umi. o le taimi O le umi, o le susulu foi lea) A maeʻa ona faʻamalama, ave i fafo ma fufulu i le vai ma faʻamago, ina ia susulu le pito i luga o le vaipuna uʻamea e pei o le uʻamea nickel ma e le mafai lava ona mou.


Taimi meli: Oke-15-2022