Hvordan gjøre rustfritt stål fjæroverflatebehandling?

Det første trinnet er å avfette og avkalke den rustfrie stålfjæren.Det er tre måter å bruke det på:
1. Senk ned rustfri stålfjæri en plastbeholder med metallrengjøringsmiddel A fortynnet med vann (fortynningsforholdet mellom rengjøringsmiddel A og vann er ca. 1:1 eller 1:2), og tidspunktet vil være når overflaten av fjæren er fri for olje og avleiring .Den naturlige fargen på metallet er passende, og bløtleggingstiden bør ikke være for lang.Ta den ut og vask den med vann.På denne måten får overflaten på den rustfrie stålfjæren en matt effekt.​
2. Forholdet mellom rengjøringsmiddel og rent vann i ultralydutstyret er ca. 1:30.Tiden er egnet for at fjæroverflaten skal være fri for oljeflekker og oksidhud for å gjenopprette den opprinnelige fargen på metallet.Ta den ut og vask den med rent vann, slik at overflaten på den rustfrie stålfjæren kan bli matt.Effekt.

De to ovennevnte metodene kan brukes på fjærer med høy presisjon.

rustfri stålfjær
.
3. Sett rengjøringsmiddel A i en vibrerende poleringsmaskin med grove slipemidler og fjærer eller en sekskantet trommel (det beste volumforholdet mellom fjærer og grove slipemidler er 1:3, og mengden rengjøringsmiddel er 1%–2% av vekten av fjærene) ) Etter sliping og polering, vask den med rent vann, ripene på overflaten av fjæren er borte, og glattheten til overflaten av fjæren er forbedret.Denne metoden bør imidlertid ikke brukes for fjærer med høy presisjon og enkel oppvikling.
.
Det andre trinnet er å polererustfri stålfjær:
Sett blekemiddel B i en vibrerende poleringsmaskin eller sekskantet trommel med grove slipemidler (volumforholdet mellom fjær og fint slipemiddel er 1:3, og mengden blekemiddel B er ca. 1 %–2 % av vekten av fjæren, jo lenger tiden Jo lengre den er, jo lysere er den) Etter polering, ta den ut og vask den med vann og tørk den, slik at overflaten på den rustfrie stålfjæren er like blank som nikkelbelegg og aldri vil falme.


Innleggstid: 15. oktober 2022